CAD-koulutus

CAD-koulutus

MekSystems-koulutus on muutakin kuin ohjelmistokäskyjen opettelua. Asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla, jolloin ohjelmistoja käytetään hyvinkin eri tavoilla, jotta saavutetaan mahdollisimman korkea suunnittelutehokkuus. Pyrimme tarjoamaan myös aikataulun mukaisilla kursseillamme kullekin osallistujalle esimerkkejä hänen omalle suunnittelualalleen.

Viime vuosina asiakkaamme ovat yhä enemmän halunneet yrityskohtaisia koulutuskokonaisuuksia, joissa keskitytään juuri heidän tuotteidensa suunnitteluun ja tiedonhallintaan.

Autodesk Training Center käytössäsi

Tuotamme CAD-koulutukset yhteistyössä ArkSystems Oy:n kanssa, joka on Autodeskin virallinen koulutuskeskus, Autodesk Training Center. Opetusluokkamme sijaitsee aivan Helsingin keskusrautatieaseman kupeessa. Lisäksi voimme toteuttaa koulutukset joustavasti muualla Suomessa mobiililuokkamme avulla. Kouluttajamme ovat Autodeskin valtuuttamia ATC-kouluttajia ja käytettävissäsi on maamme kokeneimmat Inventor ja AutoCAD-osaajat.

Asiakaskohtainen vai avoin aikataulun mukainen koulutus

Koulutuksen voit valita avoimista kursseistamme tai asiakaskohtaisista koulutuksistamme. Asiakaskohtaisen koulutuksen sisällön räätälöimme yhdessä kanssasi yrityksesi erityistarpeisiin kohdistetuksi. Usein koulutussisällön pohjana on tekemämme suunnitteluprosessikartoitus. Korkealaatuisen koulutuksen ja välineistön lisäksi avoimien kurssien hintaan sisältyy jaettava materiaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat.

Koulutuspaikkamme osoite:

Itäinen teatterikuja 5 B. 00100 Helsinki

 

Tutustu syksyn 2017 aikataulunmukaisiin kursseihin:

Lue lisää

Date

08.08.2016

Tags

CAD, Osaamisemme, CAD-koulutus

Pyydä yhteydenottoa oheisella kaavakkeella.

Laitathan nimesi
Laitathan puhelinnumerosi
Laitathan sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite ei ole oikean muotoinen
Lisääthän viestisi