RangeVision Spectrum: yksi 3D-skanneri, spektrin verran ominaisuuksia

 

RangeVision Spectrum on korkeatarkkuuksinen 3D-skanneri perustuen "structured light" .-teknologiaan. Skannerissa on kolme eri kokonäkymää ja sisältää kaksi 3.1 Mpix teollista värikameraa. Spectrumilla voit skannata monimutkaiset ja myös pitkänomaiset muodot varmistaen kuitenkin detaljien esittämisen jopa 0,04 mm tarkkuudella.

Detaljien tarkkuus

Spectrumin 3.1. Mpix -teollisuuskamerat tallentavat pienimmätkin detaljit ja kaarevat pinnat objektista, aina 0,07 mm saakka.

Monimutkaiset muodot

Spectrumin kaksi kameraa kaappaavat objektin geometrian tehden skannausprosessista tarkemman ja vakaamman vähentäen erillisen kalibrointitarpeen eri skannausoperaaatioiden välillä. Spectrum on ideaalityökalu tarkkojen visualisointien tekemiseen muodoltaan monimutkaisista kappaleista.

Erikokoiset skannattavat kappaleet

Useat eri skannaustavat ja säädettävät kuvausalueet jättävät vain mielikuvituksen rajoiksi skannattavien kappaleiden muodoille ja koolle.


Spectrum sopii mille tahansa kokoluokalle

RangeVision Spectrum on monikäyttöinen ratkaisu hyvin erilaisten ja erikokoisten objektien skannaamiseen. Spectrum on 3 skanneria yhdessä tuotteessa tarjoten mahdollisuuden skannata kappaleita aina koruista autoihin samalla laitteella. Se on täydellinen ratkaisu skannauspalveluita tekeville yrityksille, käänteiseen suunnitteluun, tuotesuunnitteluun ja laaduntarkkailuun.

MONIPUOLINEN OHJELMISTO SKANNAUKSEEN JA SKANNAUSTEN JÄLKIKÄSITTELYYN KUULUU HINTAAN

Laitteen mukaan kuuluu käyttöoikeus RangeVision ScanCenter-ohjelmistoon, jolla määrität skannausasetukset, teet skannaukset ja liität eri skannaukset yhteen eri muokkausominaisuuksin. Lopuksi voit tallentaa mallin STL-, OBJ-, PLY- ja ASCII-formaatteihin. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen tarjoten aloittelijoille koko skannausprosessin käsittävän "velhon", joka ohjaa käyttäjää alusta loppuun.

Esimerkkejä skannatuista kappaleista

Avaa malli   Avaa malli Avaa malli

Linkit aukeavat omaan selainikkunaansa.

 RangeVision Spectrum toimitetaan tukevassa salkussa

Tuote toimitetaan tukevassa salkussa, jossa on omat paikkansa jokaiselle komponentille.

RangeVision Spectrum: teknisiä ominaisuuksia

Skannausalue (H×W×D)(mm) 520×390×390 280×210×210 133×100×100
3D-pisteiden tarkkuus, mm 0.12 0.06 0.04
3-tarkkuus, mm 0.26 0.17 0.072
Työskentelyetäisyys, m 1 0.6 0.3

Lataa esite

Tutustu skannauksiimme Facebookissa: www.facebook.com/rangevision.fi

Tags:

Contact us using form below.

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message