Fusion Lifecycle

Fusion Lifecycle

Tuo tuotteen elinkaarenhallinnan jokaisen yrityksen ulottuville

Jokaisella valmistetulla tuotteella tai tuotetulla palvelulla on elinkaari. Siihen voi liittyä suunnittelua, ostoa, valmistusta, asennusta ja huoltoa.

PLM myyttejä

Tuotteen elinkaaren hallinnasta (PLM) on tullut yksi toiminnan tehostamisen trendeistä ja markkinoille on tullut työkaluja, jotka murtavat myyttejä PLM:n haasteista: raskaista lähtökustannuksista liittyen käyttöönoton konsultointeihin ja itse tuoteratkaisun hintaan, kankeasta muokattavuudesta ja investoinnin takaisinmaksun (ROI) määrittämisen vaikeutena. Autodesk Fusion Lifecycle on pilvipohjainen ratkaisu, jota käytetään suoraan Internet-selaimen kautta. Se on kustannustehokas ja sisältämiensä "Appsien" avulla pääset tuottamaan omat tuote-elinkaaresi nopeasti ja visuaalisesti.

Fusion 360 appsit, mitä ne ovat?

Appsit ovat järjestelmässä olevia valmiita toimintamalleja eri PLM-tarpeisiin, joita voidaan nopeasti jalostaa yrityksen tarpeita vastaaviksi. Fusion Lifecycle tarjoaa valmiita ”Appseja” seuraaviin tarpeisiin eroteltuna toimialoittain:

Lue lisää Appseista

PLM 360 sivuilta löydät myös havainnollisen työkalun, jolla voit määritellä PLM-tarpeitasi. Se sopii myös niille, joille tuotteen elinkaari on prosessina vielä vieras.

Tutustu työkaluun

Voit myös testata Autodesk PLM 360 30 päivän ajan, muista ilmoittaa MekSystems toimittajaksi tilauksen yhteydessä, jolloin voimme tarvittaessa opastaa testikäytön aikana.

Tilaa testikäyttö

Date

08.08.2016

Tags

Pilvi, PLM, Tiedonhallinta, Autodesk

Pyydä yhteydenottoa oheisella kaavakkeella.

Laitathan nimesi
Laitathan puhelinnumerosi
Laitathan sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite ei ole oikean muotoinen
Lisääthän viestisi