MekSystems

Mikä MekSystems?

Menestyksekäs tuotesuunnittelu on muutakin kuin tehokkaita työkaluja. Tuotteet on saatava yhä nopeammin markkinoille: Markkinointi, myynti, osto, valmistus ja suunnittelu ovat samassa veneessä, jossa naapurilta saatu informaatio pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti tuotteen kehittämiseen. MekSystemsin henkilöstö on auttanut asiakkaitaan tuotesuunnittelun kehittämisessä jo lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Meksystems: tuotesuunnittelun kehittäjä

Meksystems on yrityksenä nuori, mutta yrityksen työntekijät ja taustavoimat omaavat lähes kahden vuosikymmenen kokemuksen suomalaisessa suunnittelussa ja tiedonhallinnassa käytetyistä ratkaisuista ja niihin liittyvistä konsultoinneista.

Muuta ongelmasi ensin haasteiksi ja sitten ratkaisuiksi yhdessä meksystemsin kanssa

Olemme valinneet kohderyhmäksemme suomalaisen valmistavan teollisuuden PK-sektorin, jotka suunnittelevat ja valmistavat tuotteita aina design-tuolista puunkuorimislaitteeseen asti. Emme väheksy yhtäkään toimialaa, vaan haluamme osaltamme auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisut suomalaisten tuotteiden menestymiseksi entistäkin paremmin globaalissa kilpailussa .

Kumppanuus

Arvoistamme kumppanuus on noussut tärkeimmäksi. Kumppanuus on prosessi, jossa kumppanuusyritysten tieto, osaaminen ja arvot yhdistetään kaikille osapuolille lisäarvoa tuottavaksi toiminnaksi.

Muita arvojamme ovat:

  • asiakkaamme menestyminen
  • asiakaslähtöinen lähestyminen haasteisiin
  • kannattava kasvaminen
  • kestävä kehitys.

Verkostoituminen

MekSystems on pieni ja tehokas yritys. Olemme verkostoituneet useiden kotimaisten ja ulkomaisten vastaavan alan yritysten kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme juuri oikeat ratkaisut toimien päävastuullisena toimittajana.

Vakaa toiminta

MekSystems on pienestä koostaan huolimatta vakaa, kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys. Olemme kuuluneet Bisnoden AAA-luottoluokitusluokkaan vuodesta 2012 ollen turvallinen kumppani niin pienille kuin suuremmillekin asiakkaillemme.

Pyydä yhteydenottoa oheisella kaavakkeella.

Laitathan nimesi
Laitathan puhelinnumerosi
Laitathan sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite ei ole oikean muotoinen
Lisääthän viestisi