Digitalisaation aikakaudella ohjelmistot ovat yrityksen sydän. MekSystems, suomalainen innovaatioita edistävä yritys, tarjoaa konsultointi- ja koulutuspalveluja, jotka varmistavat, ettei kukaan jää yksin ohjelmistojensa kanssa. Olemme täällä auttaaksemme yritystäsi kasvamaan ja kehittymään.

CAD-Koulutus, joka muuttaa pelin

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun liiketoimintasi tarpeita. Olipa kyseessä perusteiden oppiminen tai syvällisempien toiminnallisuuksien hallinta, meillä on ratkaisu, miten suunnittelun tehokkuutta kasvatetaan.

Hyödynnä CAD-suunnittelua tuotteen toimivuuden varmistamisessa

CAD-suunnittelusta saatava tieto tarjoaa vankan perustan CAE-ohjelmistojen, kuten lujuuslaskennan hyödyntämiseen. Kun suunnittelijat luovat CAD-järjestelmissä yksityiskohtaisia 3D-malleja, nämä mallit voidaan siirtää suoraan CAE-ohjelmistoihin, jolloin voidaan simuloida ja analysoida tuotteiden fyysisiä ominaisuuksia virtuaaliympäristössä. Tämä prosessi auttaa tunnistamaan mahdolliset suunnitteluongelmat, kuten heikkoudet tai valmistettavuuteen liittyvät haasteet, jo ennen fyysisen prototyypin valmistusta. Näin ollen CAD-suunnittelun jatkohyödyntäminen lujuuslaskennassa ja valmistettavuuden varmistamisessa tehostaa tuotekehitysprosessia, parantaa tuotteen laatua ja vähentää kehityskustannuksia.

MekSystemsillä on suomalainen sydän, mutta globaali mieli

Me ymmärrämme suomalaisen liiketoimintaympäristön erityispiirteet. Tämän ansiosta voimme tarjota räätälöityä palvelua, joka tukee juuri sinun yrityksesi kasvua kotimaassa ja kansainvälisesti.

Jatkuva tuki, pysyvä kehitys

Koulutuksen jälkeenkin olemme tukemassa yritystäsi. Tarjoamme jatkuvaa neuvontaa ja tukea, jotta ohjelmistoinvestointisi tuottavat parhaan mahdollisen hyödyn.

Menestystarinat puhuvat puolestaan

Asiakkaidemme menestystarinat ovat todiste koulutusohjelmiemme tehokkuudesta. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ja vie yrityksesi uudelle tasolle MekSystemsin avulla.

Tutustu asiakastarinoihimme:

Maailma muuttuu nopeasti. Meksystems on valmistavan teollisuuden tuotesuunnittelun kumppani, joka auttaa PK-yrityksiä pysymään muutoksessa mukana. Yritys on kehittänyt etäkonsultointi,
-koulutusta ja -ohjauspalveluja jo yli 10 vuotta. Yhteistyö sujuu siis jouheasti onpa yrityksesi missä päin maailmaa tahansa. Meksystems on osa tuotesuunnittelun ekosysteemiä, joka pystyy palvelumaan asiakkaan kaikkia tarpeita.