Lähtötilanne

Otimme yhteyttä MekSystemsiin, koska halusimme kehittää Stora Enson puukomponenttien tuotesuunnittelua ja yhtenäistää eri tehtaidemme tuotekuvien ulkoasua. Haasteena oli aiemmin se, että suunnittelutavat ja näin ollen asiakkaiden saamat esitykset poikkesivat toisistaan. Halusimme nopeuttaa prosessiamme ottamalla käyttöön nykyaikaiset suunnitteluvälineet. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme ja tuotannollemme kuvia, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen tiedon ja sen lisäksi ulkonäöllisesti tukevat brändiämme.

Ratkaisu

MekSystems tarjosi meille Autodesk Inventorin päälle kehitettävää käyttöliittymää, jolla saimme virtaviivaistettua suunnitteluprosessiamme helposti ja tehokkaasti. MekSystems koulutti kaikki konfiguraattorin käyttäjämme meidän omissa tiloissamme yhden päivän aikana. Lopputulos vaikuttaa todella onnistuneelle ja uskomme säästävämme sen avulla aikaa ja samalla helpottavamme päivittäistä työskentelyämme.

Yhteistyö

Meksystemsin toiminta projektissa oli erittäin ammattitaitoista ja samalla joustavaa. Projekti saatiin valmiiksi onnistuneesti sovitussa aikataulussa.

– Sami Syrjälahti, tuotepäällikkö, Stora Enso