Palvelut

Nykyajan alati muuttuvat tarpeet ovat antaneet kehittämisen aihetta suomalaiselle suunnittelulle ja valmistukselle. Valmistettavien tuotteiden pitää olla globaalisti kilpailukykyisiä niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Samalla asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet yksilöllisemmiksi aiheuttaen vaatimuksia tuotteen ja sen versioiden elinkaaren hallinnassa. Pelkän suunnittelun sijaan pitääkin tutkia tuotteen vaikutuksia koko yrityksen bisnes-prosesseissa.

Räätälöidyt ohjelmistot

Yhdessä sisaryhtiömme CodeSystems Finland -yrityksen kanssa MekSystems on tuottanut ratkaisuja yli kahdelle tuhannelle yritykselle ympäri maailmaa. CodeSystems tarjoaa korkeimmat standardiratkaisut sekä Autodesk Inventor- että Autodesk Vault -käyttäjille. Löydät nämä ratkaisut helpommin Autodesk Apps Storen kautta. MekSystems puolestaan ​​keskittyy onnistuneeseen asiakaskohtaiseen konsultointiin, koulutukseen ja räätälöityihin lisäohjelmistoihin.

Ohjelmistoratkaisumme

Myymämme ohjelmistot  toimivat työkaluina toimittamissamme kokonaisratkaisuissa.

Edustamme Suomessa muunmuassa 3D Systemsin, Autodeskin ja Chaos Groupin ohjelmistoja, joita olemme täydentäneet asiakastarpeisiin soveltuvin lisäohjelmistoin.

Ohjelmistomme kattavat:

  • 2D/3D-CAD-suunnittelun
  • Dokumenttien ja tuotteiden tiedonhallinnan (DM, PDM, PLM)
  • Eri tyyppiset simuloinnit
  • Valmistus, CAM, Nestaus
  • 3D-Skannausten analysointi, muokkaus, raportointi
  • Visualisointi ja animointi

3D-skannaus

3D-skannereita on pidetty kalliina, etenkin jos mallilta on vaadittu alle 0,1 mm tarkkuutta ja usein 3D-skannaukset onkin teetetty palveluna.

RangeVision-skannerit tuovat kolmella eri versiollaan skannauksen jokaisen yrityksen ulottuville niin hinnaltaan, helppokäytöisyydeltään kuin laadultaankin.