Yritys

Menestyksekäs tuotesuunnittelu on muutakin kuin tehokkaita työkaluja. Tuotteet on saatava yhä nopeammin markkinoille: Markkinointi, myynti, osto, valmistus ja suunnittelu ovat samassa veneessä, jossa naapurilta saatu informaatio pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti tuotteen kehittämiseen. MekSystemsin henkilöstö on auttanut asiakkaitaan tuotesuunnittelun kehittämisessä jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Meksystems: Tuotesuunnittelun kehittäjä

Meksystems on yrityksenä vasta vuosikymmenen ikäinen, mutta yrityksen työntekijät ja taustavoimat omaavat yli kahden vuosikymmenen kokemuksen suomalaisessa suunnittelussa ja tiedonhallinnassa käytetyistä ratkaisuista ja niihin liittyvistä konsultoinneista.

Yhdessä sisaryrityksemme CodeSystems Finland Oy:n kanssa olemme tuottaneet ratkaisuja yli kahdelle tuhannelle yritykselle ympäri maailman. Codesystems tarjoaa mahdollisimman standardeja ratkaisuja sekä Autodesk Inventor- että Autodesk Vault-käyttäjille. Näihin ratkaisuihin voit tutustua helpommin Autodesk Apps Storen kautta. MekSystems taas keskittyy menestyksekkääseen asiakaskohtaiseen konsultointiin, koulutukseen ja asiakaskohtaisiin lisäohjelmistoihin.

Muuta ongelmasi ensin haasteiksi ja sitten ratkaisuiksi yhdessä Meksystemsin kanssa

Olemme valinneet kohderyhmäksemme suomalaisen valmistavan teollisuuden PK-sektorin, jotka suunnittelevat ja valmistavat tuotteita aina design-tuolista puunkuorimislaitteeseen asti. Emme väheksy yhtäkään toimialaa, vaan haluamme osaltamme auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisut suomalaisten tuotteiden menestymiseksi entistäkin paremmin globaalissa kilpailussa .

Kumppanuus

Arvoistamme kumppanuus on noussut tärkeimmäksi. Kumppanuus on prosessi, jossa kumppanuusyritysten tieto, osaaminen ja arvot yhdistetään kaikille osapuolille lisäarvoa tuottavaksi toiminnaksi.

Muita arvojamme ovat:

  • asiakkaamme menestyminen
  • asiakaslähtöinen lähestyminen haasteisiin
  • kannattava kasvaminen
  • kestävä kehitys.

Verkostoituminen

MekSystems on pieni ja tehokas yritys. Olemme verkostoituneet useiden kotimaisten ja ulkomaisten vastaavan alan yritysten kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme juuri oikeat ratkaisut toimien päävastuullisena toimittajana.

Meksystems: Luotettava ja vastuullinen kotimainen yritys

Meksystems Oy:lle on myönnetty pohjoismaisen luottoluokittajan Bisnode Oy:n rating-mallin korkeimman kategorian Gold AAA-luokitus. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Samoin yrityksellemme on myönnetty Bisnode Dun & Bradstreet Lowest Credit Risk -sertifikaatti.