Järjestimme suurelle suomalaiselle suunnittelutoimiston yli viidellekymmenelle suunnittelijalle Autodesk Inventor Professional lujuuslaskentakoulutuksen etänä Microsoft Teamsin kautta .

Miksi etäkoulutus?

Etäkoulutuksella on helppo kattaa kaikki koulutusta tarvitsevat paikkakunnasta riippumatta sopien myös suurille osallistujamäärille. Samoin koulutusagenda ja esitystapa on suunniteltu jo alunperin etäkoulutusta vastaavaksi: luentomainen esitystapa mahdollistaa jäntevän etenmisen, mutta hyvin dokumentoitu harjoitusmateriaali mahdollistaa itseharjoittelun jälkikäteen. Samoin koulutuksesta jää nauhoitus, jolloin myös koulutuksestä jää tallenne hyödynnettäksi.

Lujuuslaskenta kuuluu kaikille!

CAD-ohjelmiston kyljessä oleva lujuuslaskenta mahdollistaa suunnitelman toimivuuden varmistamisen jokaisessa suunnitteluvaiheessa. Lujuuslaskennan tekeminen on myös olennainen osa nykyaikaista ”generatiivista” suunnittelua, jossa optimaalimuodon hakeminen tapahtuu lujuuslaskennan kautta.

Inventor Professionalin lujuuslaskenta helppokäyttöinen ja  hyödyllinen kaikille suunnittelijoille, jotka joutuvat miettimään tuotteensa kestävyyttä. Järjestämme asiakaskohtaisia koulutuksia niin paikanpäällä kuin etänäkin. Ota yhteyttä vaikkapa sivun alaosan lomakkeella, niin katsotaan yhdessä järkevin tapa kouluttautua.